Ik heb meer dan tien jaar ervaring als coördinator welzijn in een verzorgingshuis…
Met deze ervaring heb ik twee bijzondere activiteiten ontwikkeld.

Zorg en Welzijn

Speciaal ontwikkelde activiteit “Zingen met Sander”.
Deze activiteit is speciaal ontwikkeld voor verzorgings/verpleeghuizen e.d. In deze activiteit meestal met een thema zingen we niet alleen maar oude liedjes maar ook moderne liedjes.Met een dosis enthousiasme, veel humor en interactie is dit een topactiviteit waarover nog lang nagepraat zal worden.Op verzoek kan ik de beamer/projector meenemen. Dan worden de teksten op een scherm of witte muur geprojecteerd zodat de mensen heerlijk kunnen meezingen. Voor vragen en informatie kun je altijd contact opnemen.

Speciaal ontwikkelde activiteit “Dansen met Sander”.
Deze activiteit is speciaal ontwikkeld voor verzorgings/verpleeghuizen e.d. In deze bijzondere activiteit staat muziek en beweging centraal. Mijn visie is dat het niet uitmaakt wat de beperking is. Of mensen nu in een rolstoel zitten of een rollator nodig hebben, visueel of auditief beperkt zijn, bewegen kun je altijd! Daarnaast zijn de gesprekken die ontstaan ook bijzonder. In combinatie met muziek zal het een activiteit zijn om nooit te vergeten. Deze activiteit kan zowel éénmalig als structureel plaatsvinden.
Voor deze activiteit ben ik ook nog op zoek naar vrijwilligers. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Dansen met Sander

In de bijzondere activiteit staat muziek en beweging centraal. Mijn visie is dat het niet uitmaakt wat de beperking is. Of mensen nu in een rolstoel zitten of een rollator nodig hebben, visueel of auditief beperkt zijn, bewegen kun je altijd.