Team SanderMetz.nl

Wij gaan voor kwaliteit!

Team SanderMetz.nl:

Steeds meer mensen zijn enthousiast over het aanbod van de muzikale activiteiten van Sander. De vraag wordt ook steeds groter. Steeds meer organisaties weten Sander Metz te vinden. Daarom werd het tijd om iets nieuws en unieks te ontwikkelen voor verzorgingshuizen, verpleeghuizen etc.

Team SanderMetz.nl bestaat uit een aantal enthousiaste mensen die het geweldig vinden om muzikale activiteiten te doen in verzorgingshuizen, verpleeghuizen etc.

Ze zijn net zoals Sander muzikaal, enthousiast, empatisch en inspirerend. Daarnaast zijn alle teamleden zichzelf. Iets wat Sander heel erg belangrijk vind.

Ze begeleiden zichzelf met een muziekinstrument of met goede orkestbanden.

Wanneer Sander zelf niet kan dan is iemand van Team SanderMetz.nl de perfecte oplossing.

Ook voor in het onderwijs kunnen we veel betekenen. De meeste teamleden hebben een onderwijsachtergrond. Hoe mooi is het om muziek en onderwijs met elkaar te combineren. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Team SanderMetz.nl :

André Becker.

André Becker is één van de initiatiefnemers van Pink Floyd Project en speelde in 2011 en 2012 met de Oostenrijkse singer/songwriter Falco Luneau, waarmee hij samen met Waylon en Van Dik Hout toerde langs alle grote podia van Nederland en een album met 2 hitsingles uitbracht. In Pink Floyd Project is André verantwoordelijk voor de ondersteunende gitaarpartijen en zingt hij.

Hoogtepunten:

-Tekenen van eerste platencontract.

-De concerten met Pink Floyd Project in zalen met meer dan 2000 toeschouwers.

-Optredens in o.a. Paradiso, Amsterdam en zo’n beetje alle andere clubs in Nederland (clubtour met Waylon en Van Dik Hout).

-Optredens bij Radio 538 (Evers staat op), NPO Radio 2 (Muziekcafé) en 3 (Giel in de Ochtend).

-Album gemaakt en onder label uitgebracht.

-Theatertournee ‘Acoustic Echoes’ Pink Floyd Project.

Prachtig dat André bij Team SanderMetz.nl zit. Met zijn muzikaliteit en enthousiasme komt het altijd goed.


Thea Metz-van Der Laag
, welkom bij team SanderMetz.nl

Thea Metz- van der Laag

Thea creëert rust en ruimte door meditatie. Deze activiteit is een bijzondere ervaring en kan zowel individueel als in groepsverband. Thea neemt u mee op reis. Met haar rustgevende stem weet ze iedereen te raken.

Thea heeft haar opleiding als maatschappelijk werker en energetische therapeut afgerond. Door deze combinatie en het gebruik van rustgevende muziek ontstaat er altijd een gevoel van persoonlijke aandacht bij de mensen. Door deze ervaring ontstaat er rust en ruimte.

Daarnaast heeft Thea verschillende klankactiviteiten met klankschalen ontwikkeld voor het scheppen van balans en harmonie. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Voor verzorgingshuizen, verpleeghuizen etc. is deze activiteit uniek en zeker de moeite waard om deze activiteit binnen te halen.

Wij zijn erg blij met jou. 
#teamsandermetz #sandermetz #zorgenwelzijn #zorg #welzijn#verzorgingshuis #verpleeghuis

Team SanderMetz.nl verwelkomt Krijn Jacob Dijkstra. We zijn superblij dat je met je (senioren)meezingprogramma onderdeel wilt zijn van ons team.

Krijn zong o.a. bij Die Twa en andere te gekke formaties. Naast zijn muzikaliteit is Krijn coördinator welzijn & activiteiten in een verzorgingshuis.

We zijn super blij dat je het team waar nodig komt versterken.

Team SanderMetz.nl verwelkomt Wytske Bouwma-van Der Gulik

Wytske zingt bijna 10 jaar bij het fantastische koor Top Secreet. Ze heeft een paar jaar bij een big band gezongen en daarnaast in verschillende projecten.

Als ZINGcoach zingt ze met mensen, individueel en in groepen, om hen dichter bij hun gevoel te brengen en hen letterlijk een STEM te geven, door die stem meer & voluit te leren gebruiken. Daarnaast krijgen ze meer zelfvertrouwen, doordat het zingen hun kracht naar boven haalt én ze ervaren dat ze veel meer kunnen dan ze denken! 

Wytske laat mensen zingen vanuit hun gevoel; techniek of ervaring is hierbij totaal niet van belang. Plezier wél! Het is fantastisch om met het zingen in de zorg, de mensen terug te kunnen brengen naar (oude) herinneringen, waar muziek een geweldig middel voor is. En om ze even onbezorgd te kunnen laten genieten.

Ook deze muzikale activiteit is uniek. Deze activiteit is zeker de moeite waard binnen verzorgingshuizen, verpleeghuizen etc. 

Top dat je bij Team SanderMetz.nl bent!

Nieuwe Teamleden:

Titus Steegstra
Maaike de Valk
Klaske Ferwerda en Klaas Steegstra “Timeless”.

Al deze toppers kun je boeken voor het SanderMetz.nl tarief (Vanaf € 112,50 ex 9%) Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven