Prijzen

Optreden Sander Solo op dorpsfeest/evenement met spetterende muziek. 3×50 minuten inclusief basislicht en geluid tot 125 personen. €575,00 ex. 9% btw

“Zingen met Sander” Speciaal ontwikkeld voor verzorgings-/verpleeghuizen e.d. Binnen Friesland reken ik vanaf €150 ex. 9% btw (45 minuten spelen, 15 minuten pauze 30 minuten spelen).

De Grote Meezing Show wordt: De Grote MetZing Show! De naam zegt het eigenlijk al. Met z’n allen heerlijk meezingen met bekende liedjes. Van een ballade tot een feestlied en alles wat daar tussen zit. Van de jaren 50 tot nu, van pop tot rock! De teksten worden van kop tot staart op een scherm geprojecteerd. Tussen de liedjes door vermaak ik de mensen met af en toe een leuke anekdote en wat humor. Een “Metzing Show” kun je al boeken vanaf €250,00 ex 9% btw. Neem contact op voor meer informatie.

Een klankschaalsessie. Een klankschaalsessie duurt ongeveer een uur en bestaat uit een voorgesprek, de klanksessie zelf en een nagesprek. Voor vragen kun je contact met mij opnemen. De kosten zijn €55,00 per sessie.

Let op: Voor structurele muzikale activiteiten reken ik een ander tarief. Andere tijden zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op.