Over mij

Mijn naam is Sander Metz. In 1981 ben ik geboren in Indonesië, ik ben opgegroeid op Ameland en woon sinds 2014 met mijn vrouw en twee kinderen in Itens (Friesland). Mijn gezin is een heel belangrijk onderdeel in mijn leven. Van pyjamafeestje tot een gezinsuitje, het kan bij ons allemaal.

Vakantie Indonesië (2017)

Vanaf juli 2017 ben ik eigenaar van SanderMetz.nl muziek en meer. Dit is mijn eenmanszaak. Ik bied muzikale, theatrale en welzijnsactiviteiten aan voor iedere doelgroep en in de breedste zin van het woord.

Hoofdzakelijk met mijn gitaar, bassdrum, basgitaar en stem weet ik van iedere gelegenheid iets bijzonders te maken. Muziek als een mooie gezellige aanvulling of juist de hele avond feest, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik ben er voor iedere leeftijd en inzetbaar bij iedere gelegenheid akoestisch of versterkt! Ik ben enthousiast en ik hou van interactie met de mensen. Ik speel solo, in een band (Van Geeft ‘M) of met een geweldige DJ, niks is mij te gek.

Vanwege de drukte ben ik een team om me heen aan het ontwikkelen. Team Sander Metz bestaat uit enthousiaste personen die mij kunnen vervangen wanneer ik niet kan.

Neem snel contact op en wie weet kan ik of mijn team iets voor je betekenen!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven