Klankschaal massage

Voor de Gezondheid, Balans en Innerlijke harmonie. 

Op 4 maart heb ik mijn opleiding tot klankmasseur volgens de Peter Hess methode afgerond. Ik heb een volledig ingerichte vrijstaande klankstudio met prachtig uitzicht over de landerijen. Daar bied ik klanksessies met klankschalen aan. Je ligt gekleed op een comfortabele klanktafel. De schalen worden op je lichaam en rond je lichaam geplaatst en worden zacht en ritmisch aangeslagen. Er ontstaan prachtige klanken en trillingen. Door de klankontspanning die ontstaat kunnen lichaam en geest de dagelijkse stress loslaten die door zorgen en onzekerheid veroorzaakt zijn. Deze ontspanning vormt de stabiele basis voor nieuwe zekerheid en de ontwikkeling van zelfhelende krachten.

De werking van de Peter Hess®-klankmethoden is gebaseerd op natuurkundige wetten. Wie een steentje in het water laat vallen, ziet hoe er golfjes ontstaan die zich door het water verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul in beweging gezet, zowel horizontaal als verticaal. Tijdens een klankmassage gebeurt er als het ware hetzelfde met ons lichaam, dat ook voor ca. 80% uit water bestaat. Met hun veelheid aan frequenties en zachte trillingen zorgen de klanken voor harmonie in alle cellen. Een klankmassage heeft een positieve invloed op lichaam, geest en ziel.

De belangrijkste ervaringskenmerken: bevordering gezondheid, maakt een diepe ontspanning mogelijk, harmoniseert iedere afzonderlijke lichaamscel zacht door klanken, maakt positieve beïnvloeding van zelfbewustzijn, creativiteit en scheppingskracht mogelijk, heeft een regenererende en visualiserende werking op lichaam en geest en het biedt een omvangrijk klankaanbod door de veelzijdige, boventoonrijke, harmonische en natuurlijke klanken van de klankschalen.

De kosten van een klanksessie bedragen €40,00 per sessie. Een klanksessie duurt een uur en bestaat uit een voorgesprek, de klanksessie zelf en een nagesprek. Voor vragen kun je contact met mij opnemen.

Meer informatie kun je vinden op www.klankpraktijk.nl. Hier heb ik mijn opleiding ook gevolgd. 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven